sinds 1920

Jespers_website_logo1.png
Jespers_website_logo1.png

ONTDEK ONZE NIEUWE THEESOORTEN

SOLDEN op Jura ENA4 en ENA8 toestellen, meer info in onze winkel vanaf 1 juli.

Kom onze beleefwinkel ontdekken in Kapellen.

Jura toestellen - koffie & thee  geschenken - wijnen

 Porto - koffiebar - zoetigheden

Dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 18u

Zaterdag van 9u tot 17u

Zondag en maandag gesloten

Dorpsstraat 47

2950 Kapellen

Door de aanhoudende stijging van transport zijn wij genoodzaakt om de minimale drop voor gratis levering op te trekken naar 69 euro en verzendingen onder dat bedrag een tarief van 7.5 euro te hanteren.

Schrijf je onderaan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

An, Kurt, Jo en Emilia.

peperkoek.jpg

Lokaal

We weten allemaal dat in België geen koffieplantages bestaan. Maar we kopen de rauwe koffiebonen in van over heel de wereld maar deze worden met liefde gebrand in België

 Traditie

Reeds meer dan 100 jaar zit koffie in onze genen. Een traditie die net door de nieuwe jonge generatie is overgenomen. Op deze manier kunnen we jou nog jaren van onze traditie laten genieten.

Ambacht

Het branden van koffie doen we niet zomaar, we branden onze bonen niet te hard zodat het aroma op perfecte manier tot zijn recht komt.

Eerlijk

Al onze bonen zijn van eerlijke handel. Iedere schakel in ons proces wordt met eerbied en respect behandeld. We zouden durven zeggen dat je het proeft. Dat is uiteraard niet zo maar het voelt fijn om te genieten van onze producten.

kt_edited.jpg
WAAAAAAA_edited.jpg
kado.JPG

OVER ONS

 

Ik ben An, al jarenlang aan het werk in de sociale sector. Ik help graag mensen, sta hen bij om hun doelen te bereiken. Daarnaast heb ik een voorliefde voor koffie. Omdat ik uit de koffie-familie Jespers kom, heb ik het geluk dat ik deze koffie met jullie kan delen. Zo kan ik mezelf, jou en zoveel anderen gelukkig maken met een heerlijk kopje Jespers koffie.

Ik ben Kurt. Ik heb een bakkersopleiding genoten aan de Piva en werd van kinds af aan getriggerd door de bakkunsten van mijn grootmoeder Juliette. Zij maakte de bakker in mij wakker: het was keer op keer uitkijken naar het volgende bakmoment. Nadien heb ik jarenlang als banketbakker gewerkt, om dan verder te werken aan mijn tweede liefde: de keuken. Het blijft allemaal draaien rond voeding, van aperitief tot dessert. Het is duidelijk, mijn hobby is koken en bakken.

 

Beiden houden we van lekker en gezond eten. Zo begonnen we in 2020 te experimenteren met nieuwe bakrecepten om gezonde speltwafelkoekjes te produceren, anders dan de anderen.

Zo is, na veel degusteren, proberen, opnieuw maken, uiteindelijk het perfecte recept voor ons gezond spelt wafelkoekje tot stand gekomen.

 

Einddoel: een perfecte 'match' tussen zoetigheden en een heerlijk tasje Jespers koffie of thee.

Smakelijke groeten,

 

An en Kurt

Winkel.jpg
 
Jespers_website_achtergrond2.png

Beleefwinkel Dorpsstraat 47 - 2950 Kapellen
 

DANK U WEL VOOR DE AANVRAAG

Jespers_website_logo2.png

© 2020 Ontwerp BV Bil-Lie