Raadpleeg de website van onze verdeler voor technische info van de toestellen.

www.bodartservicehouse.be

                  Onze troeven zijn persoonlijke service,                gratis Jespers koffie bij bestelling van je toestel.

Voor de professionele toestellen komen wij het toestel gratis installeren en hebben wij een depannage toestel ter beschikking voor in geval van nood.

   Heb je iets gevonden, mail ons voor onze beste prijs     en extra condities.

jura logo wit zwart.jpg
we8_v19_chrom_image13.jpg

Jura WE 8

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer.

Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze. Een waterreservoir met een inhoud van 3 l, een bonenreservoir voor 500 g koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ca. 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. De One-Touch-functie tovert trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white of cappuccino met één druk op de knop. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

Het heldere en puristische design, geaccentueerd door edel afgewerkte vlakken in Chrome, maakt de WE8 tot een waar highlight in iedere keuken.